Mesajul zilei

19/08/2024 - PRIVIREA CE MÂNTUIEȘTE

Întoarceţi-vă la Mine, şi veţi fi mântuiţi toţi cei ce sunteţi la marginile pământului! Căci Eu sunt Dumnezeu, şi nu altul.

Isaia 45.22

Privește Lumina lumii, Isus, care desface lucrările vrăjmașului, ce ne umple mintea cu dorințe trupești, discriminatorii și răutate față de ceilalți. Este necesar să se refacă intențiile bune de a-i ajuta pe cei care au căzut sau au suferit un rău. Timpul nostru în lume este scurt, așa că trebuie să căutăm inspirație de la Creator pentru a trăi bine.

Promisiunea este că dacă ne uităm la Domnul, vom fi mântuiți. Nu contează cât de mult am greșit, ci doar să vedem cum a trăit Hristos, ce a spus și a făcut, pentru a obține puterea necesară ca să facem la fel. A fi mântuit înseamnă a te întoarce la sfințenie, puritate și iubire pentru a ne iubi unii pe alții. Este timpul să întinzi mâna pentru a face bine.

Lumea pare să fie împărțită în regiuni în care predomină cele mai diverse stiluri de viață, iar o forță a răului operează liber. Cu toate acestea, indiferent de limba, culoarea pielii și obiceiurile predominante în locul său, omul este același. Cuvântul lui Dumnezeu are puterea de a-i face pe oameni să facă binele și să-i elibereze pe cei rătăciți, dând celor smintiți lumina de care au nevoie pentru a-și schimba purtarea.

Creatorul Se prezintă ca Dumnezeu, Singurul capabil să realizeze ceea ce cei mai bine intenționați nu pot. Nu există, nu a existat și nici nu va exista vreodată cineva care să poată concura cu Domnul, căci El este neschimbat și nu ne tratează după meritele noastre, ci, în fiecare dimineață Își înnoiește îndurările (Plângerile 3.22,23). ), pentru a ne ridica și a ne face să ne schimbăm purtarea. Chiar acum, de exemplu, mâna Lui este întinsă peste tine.

Primește chemarea din Ceruri, întoarce-te la El și fii luminat. Crede, există o cunoaștere care îți va schimba viața: noua naștere. Ea te așteaptă și nu vine de la om, ci din Ceruri. Viața îți va fi schimbată în așa fel încât vei fi o adevărată binecuvântare pentru ceilalți. Domnul îți așteaptă încuviințarea pentru a începe să o înfăptuiască. Ce zici să fii făcut din nou în Hristos Isus? Vei primi pe Cel Atotputernic în viața ta?

Cel Atotputernic este la fel de priceput astăzi ca și la începutul creației. Astfel, dacă te încrezi în Dumnezeu, vei vedea cât de mult va face El pentru binele tău. Prin urmare, nu te lăsa înșelat de minciunile dușmanului, spunând că nu există altă cale. Schimbarea în viața ta depinde doar de a spune „da”, iar Domnul va începe acum să o facă. Permite Domnului să lucreze în ființa ta. Mărturisește-ți trecutul și primește iertarea Tatălui ceresc, deoarece El lucrează în tine.

Spune „da” vieții. Peste tot în lume, milioane de oameni au trecut prin această bună și mare schimbare. Nu este vorba despre religie, ci despre ofranda Creatorului pentru creatura Sa. Vrei să fii iubit acum? Fiecare pas al tău către Cel Atotputernic reprezintă ceea ce El va face pentru tine. Mergi spre Lumină!

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!